HIH frontpage
Log in to check your private messages
NOTICE TO ALL HIH USERS:

This is the HIH version 2 forum archive, locked and read-only.

-HIH Admin Staff


New uptade today when i signed into xboxlive for halo2

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    High Impact Halo Forum Index » 360 Only Halo Related Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
itz_neo

Joined: 23 Aug 2005
Location: Im paris hiltons son. THATS HOT!

PostPosted: Mon Jan 30, 2006 8:14 pm    Post subject: New uptade today when i signed into xboxlive for halo2 Reply with quote
Yea i just had to install a new update from the 360 for halo2, any 1 els??????
View user's profile Send private message Send e-mail
Durbin

Joined: 09 Jan 2006
Location: Team FX and Gt:The Durbinknigh

PostPosted: Mon Jan 30, 2006 8:16 pm    Post subject: Reply with quote
nope
its probably the old one
reiko i can read
unlike u


Last edited by Durbin on Mon Jan 30, 2006 9:06 pm; edited 1 time in total
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
ReiKo PwNzZz

Joined: 14 Nov 2005
Location: Helping out with iHop ep.2

PostPosted: Mon Jan 30, 2006 8:43 pm    Post subject: Reply with quote
This was a 360 update, not Halo 2.
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger
PhatHod

Joined: 15 Dec 2004
Location: Behind you GT:Church Zero

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 1:02 am    Post subject: no Reply with quote
This is a 360 update, not halo2, i got it when i tried to play DOA4. Btw that game rulessss
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
xXvolcom248Xx

Joined: 24 Oct 2005

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 1:36 am    Post subject: Reply with quote
that happen to me to
View user's profile Send private message
itz_neo

Joined: 23 Aug 2005
Location: Im paris hiltons son. THATS HOT!

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 3:20 am    Post subject: Reply with quote
when i first got my 360 i had a update and now i just got it again
View user's profile Send private message Send e-mail
<# guncow

Joined: 30 Nov 2004
Location: Slowly walking away.

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 5:32 am    Post subject: Reply with quote
Yup, new one today when I started up the box.
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger
itz_neo

Joined: 23 Aug 2005
Location: Im paris hiltons son. THATS HOT!

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 3:55 pm    Post subject: Reply with quote
Any idea what its for?
View user's profile Send private message Send e-mail
ReiKo PwNzZz

Joined: 14 Nov 2005
Location: Helping out with iHop ep.2

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 4:29 pm    Post subject: Reply with quote
Probably to fix emulator problems for backward compatible games.
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger
princeofthesword
Noble Trickster
Noble Trickster

Joined: 11 Jan 2005
Location: MESA GOTS HI-SPEEDZ!!!!!! *zoom*

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 7:36 pm    Post subject: Reply with quote
Reiko rapez wrote:
Probably to fix emulator problems for backward compatible games.


That would show up on the emulator page, if there was an update. I'll go check it in just a second. I'm guessing it's the COD2 update patch plus some other stuff, perhaps. *shrugs* Don't have LIVE, so I don't know.

Farewell 343 Guilty Spark
0={====>

EDIT: Well, for some odd reason the emulator download section is no longer a public place, and they're wanting me to create an account on Xbox.com, which I'm not going to do at the moment. So it could've been an emulator update, but the list of games (which I can access at least) says it was last updated in December. *shrugs* But that may be wrong. Splinter Cell is on the BC list now Very Happy
View user's profile Send private message MSN Messenger
Sly Dude

Joined: 26 Dec 2004
Location: Thunder Bay, Ontario, Canada. DO NOT READ THIS FOOLS! GT: Sly Dude

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 12:29 am    Post subject: Reply with quote
Splinter cell has been there for awhile. But don't download any of the co-op maps, I did and it won't load on my 360. =S
- Sly Exclamation

BTW, I meant Chaos Theory.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
NuclearShark

Joined: 27 Jul 2005
Location: Thinking up a witty 'your mum...' joke...*Thinks* Ouch...Thinking hurts...

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 11:18 am    Post subject: Reply with quote
Agent ME wrote:
There was a 360 live update today, which fixed a few random things, (Finally we can see the names of tracks on CD's!), but also, killed the ability to use a burned kiosk disk (or official MS stamped one, not sure) on a retail 360.

I was just about to do some really cool things with it too and try and make a kiosk disk patcher app...
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger
princeofthesword
Noble Trickster
Noble Trickster

Joined: 11 Jan 2005
Location: MESA GOTS HI-SPEEDZ!!!!!! *zoom*

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 7:03 pm    Post subject: Reply with quote
NuclearShark wrote:
Agent ME wrote:
There was a 360 live update today, which fixed a few random things, (Finally we can see the names of tracks on CD's!), but also, killed the ability to use a burned kiosk disk (or official MS stamped one, not sure) on a retail 360.

I was just about to do some really cool things with it too and try and make a kiosk disk patcher app...


So... what does that mean? We can't used burnt CDs anymore? So someone like me, without LIVE who used a burned CD (as per Microsoft's request) to update my emulator CAN'T now?? If that is the case, I think I will indeed send them a very irrate letter.

Farewell 343 Guilty Spark
0={====>
View user's profile Send private message MSN Messenger
NuclearShark

Joined: 27 Jul 2005
Location: Thinking up a witty 'your mum...' joke...*Thinks* Ouch...Thinking hurts...

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 12:49 pm    Post subject: Reply with quote
princeofthesword wrote:
So... what does that mean? We can't used burnt CDs anymore? So someone like me, without LIVE who used a burned CD (as per Microsoft's request) to update my emulator CAN'T now??


You'd best PM Agent ME about it if you're unsure.
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger
OpsY

Joined: 02 Jun 2005
Location: Trying to save you, FoeHammer

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 5:15 pm    Post subject: Reply with quote
Yea it says there is an updtae for the current gamer you try to play( i got it on Perfect Dark Zero) But my friend got it for CoD2 too.
View user's profile Send private message AIM Address
Raigns

Joined: 12 Mar 2005
Location: London, Ontario, Canada... Yes, the home town of Nathan Walpole

PostPosted: Sun Feb 05, 2006 4:13 am    Post subject: Reply with quote
I could be mistaken but it might be the Dashboard update. I think it's mainly for use of the webcam.

Here = more info.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
itz_neo

Joined: 23 Aug 2005
Location: Im paris hiltons son. THATS HOT!

PostPosted: Sun Feb 05, 2006 4:34 am    Post subject: Reply with quote
Raigns wrote:
I could be mistaken but it might be the Dashboard update. I think it's mainly for use of the webcam.

Here = more info.

That was probally it ya
View user's profile Send private message Send e-mail
mbaker540

Joined: 28 Jan 2006

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 2:01 am    Post subject: Reply with quote
it wasnt the cod2 patch. i talked to infinity ward, they said give it couple of weeks.
View user's profile Send private message
Link1282312823

Joined: 11 Aug 2005
Location: The Red Guy! Look at pic.

PostPosted: Sat Feb 11, 2006 5:53 am    Post subject: Reply with quote
heeheehheeh

EDIT BY PRINCEOFTHESWORD: Don't do that. It's spam, and only makes you look mildly insane. 343 Guilty Spark
View user's profile Send private message
dark soul 61

Joined: 02 Aug 2005
Location: i dont no GT:dark soul 61 WaterworksMaster (if your still reading your an idiot)

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 11:04 am    Post subject: Reply with quote
weird i dont have it Confused
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
Daleks United
Plug 'n' Pray
Plug 'n' Pray

Joined: 24 Feb 2005
Location: England

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 1:52 pm    Post subject: Reply with quote
This was 22 days ago now - I don't think it shows up anywhere as being there, it's like a Windows Update but for X360.

I read that it was to stop the use of Discs designed for in shop systems.
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    High Impact Halo Forum Index » 360 Only Halo Related Bugs All times are GMT - 3 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
PlayStation by Scott Stubblefield. Modified for HIH by Ducain.