HIH frontpage
Log in to check your private messages
NOTICE TO ALL HIH USERS:

This is the HIH version 2 forum archive, locked and read-only.

-HIH Admin Staff


FlashBIOS Question

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    High Impact Halo Forum Index » General Modding Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KRZYkiller9

Joined: 30 Jan 2005
Location: Zanzibar, Africa

PostPosted: Sun Mar 05, 2006 9:56 pm    Post subject: FlashBIOS Question Reply with quote
I have a chipped Xbox, and when you start it up with the chip on, you get the FlashBIOS 3.0.3 screen. I can figure out how to do that off the team xecuter site, but if I flash my bios, can I turn the chip off and still get on live. Nothing will be modded, same dash, and no gams on the hard drive. So, can I flash my bios then turn the chip off and still get on live?

-KRZY
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Agent ME

Joined: 19 Mar 2005
Location: So someone's still here? *gatsb*

PostPosted: Sun Mar 05, 2006 10:36 pm    Post subject: Reply with quote
Yeah... if you've looked at any of the tuts, you'd know that holding the power button for 1 second on start-up will start on Retail BIOS.

You'll still have games on your hard drive and all that, but whats it matter? There's no reason to get rid of those.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
KRZYkiller9

Joined: 30 Jan 2005
Location: Zanzibar, Africa

PostPosted: Sun Mar 05, 2006 11:01 pm    Post subject: Reply with quote
Well in my Xbox I have an xecuter 2.6 lite, so I have external switches. So can I flash my bios and turn the chip off and still get on live?

-KRZY
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Snow Rider221

Joined: 03 Apr 2005
Location: XBL : SnowRider221

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 12:38 am    Post subject: Reply with quote
have your modchip's bios been flashed before??? like do you have a modded dashboard and stuff ???
View user's profile Send private message AIM Address
KRZYkiller9

Joined: 30 Jan 2005
Location: Zanzibar, Africa

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 6:53 pm    Post subject: Reply with quote
nope. got a premod off modchip man, when the chip is turnt on, iget the flashbios screen
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    High Impact Halo Forum Index » General Modding Discussion All times are GMT - 3 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
PlayStation by Scott Stubblefield. Modified for HIH by Ducain.